NPCF zoekt adviseur online marketing

De Nederlandse Patienten Consumenten Federatie (NPCF) komt op voor de belangen van patienten en consumenten in de gezondheidszorg. We werken aan een betere zorg vanuit het perspectief van de patient. Dat doen we door belangenbehartiging, het ontwikkelen van beleid en het uitvoeren van projecten.

De NPCF is een federatie van 25 lidorganisaties. Op het kantoor in Utrecht werken 35 medewerkers. Om onze beleidsteams te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar eenAdviseur online marketing (m/v) voor 16 uur per week

Functie
Je zorgt ervoor dat de NPCF en haar diensten online meer zichtbaar worden. Hiertoe meet, analyseer, evalueer en rapporteer je de onlineactiviteiten met Google Analytics.

Je denkt mee over manieren om de doelgroepen van de NPCF online aan te spreken. Ook lever je een bijdrage aan (het uitbreiden van) de social-mediakanalen van de NPCF: Twitter, LinkedIn, YouTube en binnenkort ook Facebook.

Je draagt ideeen aan om het Zorgpanel van de NPCF verder uit te breiden en voert deze ook uit.

Als het nodig is vervang of ondersteun je je collega’s van het team Communicatie op terreinen als persvoorlichting en redactie en onderhoud website.

Profiel
Je hebt recente werkervaring (enkele jaren) op het terrein van online marketing en de inzet en monitoring van social media.

Je hebt een opleiding op het gebied van online marketing succesvol afgerond en/of je hebt je jaren werkervaring aangevuld met een of meerdere opleiding(en) op het terrein van online marketing en communicatie bij bijvoorbeeld SRM.

Je herkent je verder in het volgende profiel:
* SEO en Google Analytics kennen geen geheimen voor jou. Kennis van Joomla is een pre.
* Enige kennis van de Nederlandse gezondheidszorg is een pre.
* Daarnaast ben je in staat om je in korte tijd nieuwe kennis eigen te maken.
* Online ontwikkelingen volg je op de voet en je kijkt hoe ze toepasbaar zijn voor de NPCF.
* Je denkt vanuit gebruikersperspectief.
* Je kunt goed communiceren. Mondeling en schriftelijk druk je je in begrijpelijk en aantrekkelijk Nederlands uit.
* Je aanpassen aan de wisselende eisen van een dienstverlenende organisatie gaat je goed af.
* Je werkt graag en goed samen in een team (in dit geval het team Communicatie).

Aanbod
Wij bieden een brede en afwisselende functie bij een dynamische organisatie waar je je verder kunt ontwikkelen op zowel inhoudelijk als strategisch gebied. Je bevindt je in deze functie in het centrum van het gezondheidszorgbeleid. De komende jaren zijn er veel ontwikkelingen in de zorg te verwachten, waarbij de NPCF een belangrijke rol zal spelen.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 3.622,00 bruto bij een 36-urige werkweek. Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst voor een jaar.

De NPCF kent goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering (13e maand). De CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening wordt gevolgd. Je neemt deel in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Heb je interesse?

Stuur of mail voor 16 april 2012 een sollicitatiebrief met CV aan:
NPCF
Rinie Verscharen-van Daalen, personeelsadviseur
Postbus 1539
3500 BM Utrecht

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen