Kamerbrief over standpunt inzake lage-ziektelastbenadering

Geachte voorzitter,

Met uw brief van 15 maart 2012, uw kenmerk 29689-379/2012D11395, heeft u mij meegedeeld dat de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport in april met het CVZ van gedachten wil wisselen over het pakketadvies 2012. De commissie is voornemens daarbij ook mijn standpunt bij de uitvoeringstoets van het CVZ inzake de lage ziektelast te betrekken. Daarom verzoekt u mij dit standpunt zo spoedig mogelijk aan de Kamer te zenden.

Uw bovengenoemde brief heeft mijn schrijven van 15 maart 2012, Z-U-3107628, aan de Kamer gekruist.

Met die brief heb ik de Kamer meegedeeld dat ik er naar streef mijn standpunt bij de uitvoeringstoets van het CVZ over de lage-ziektelastbenadering in mei 2012 aan de Kamer te sturen.
Gezien de afstemming die de voorbereiding van mijn standpunt vereist, is het niet mogelijk mijn standpunt eerder dan in mei aan de Kamer te zenden.
Hoogachtend,
de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

mw. drs. E.I. Schippers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen