Gratis E-book Orthoklinika over gewrichtsklachten

0
161

Vandaag heeft Orthoklinika het gratis e-book gelanceerd voor mensen die te kampen hebben met gewrichtsaandoeningen. Artrose is met de ruim 1,2 miljoen patienten de meest voorkomende vorm van reuma in Nederland. Het is soms moeilijk om de juiste informatie over specifieke aandoeningen te vinden. Om deze reden heeft dr. Herman H. de Boer het e-book geschreven. Een helder naslagwerk dat veel inzicht geeft in gewrichtsklachten.

In het e-book staan onze gewrichten centraal. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven over gewrichtsklachten, de gevolgen van gewrichtsklachten en wat we er zelf aan kunnen doen om de klachten te verminderen. Het is belangrijk om bewust te zijn van onze eigen bijdrage hieraan.

Over Orhthoklinika
Orhthoklinika is een medisch adviesbureau gericht op het verrichten van onderzoek en het behandelen van gewrichtsklachten. De kliniek staat onder leiding van Dr. Herman H. de Boer. Dankzij een indrukwekkende staat van dienst, die ruime uitvoerende en bestuurlijke ervaring bevat in combinatie met een groot aantal onderzoeken en publicaties, heeft dr. H.H. de Boer nationale en internationale bekendheid verworven als specialist in het vakgebied van de Orthopedie.

Download gratis het E-book “Gewrichtspijn, verleden tijd!”

Tip: bezoek de fan pagina van Orthoklinika op facebook

advertentieEinde Bericht ___________________________________________