Nieuw: zijinstroom in master geneeskunde

Array

Vanaf 1 september 2012 wordt de zogenaamde zijinstroom in de master van de opleiding geneeskunde in Utrecht mogelijk. Dit betekent dat studenten kunnen instromen in deze master als ze in het bezit zijn van een bachelordiploma equivalent aan de bachelor geneeskunde. Er komen maximaal tien plaatsen voor zijinstromers beschikbaar.

De toegang tot de master geneeskunde in Utrecht staat tot nu toe alleen open voor studenten met een bachelordiploma geneeskunde van de Universiteit Utrecht. Dit verandert in september door de zijinstroom. Studenten die voor een geneeskundestudie aan een andere Nederlandse universiteit staan ingeschreven of ingeschreven zijn geweest komen niet in aanmerking voor zijinstroom.

Meer informatie?
Kijk op de website van de Universiteit Utrecht voor meer informatie. Of neem contact op met de opleiding Geneeskunde Utrecht via e-mail: zij-[email protected]. Volg ook het laatste nieuws van geneeskunde Utrecht via Twitter: UU_GNK.

bron: UMC Utrecht

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen