Stem op je favoriete app voor de Health app award 2012

0
194

Artsennet en MedicalPHIT reiken op 20 juni de Health app award 2012 uit. Wie sleept deze nieuwe (of felbegeerde) prijs voor de beste app in de zorg in de wacht tijdens het Apps4Health-congres in de Domus Medica in Utrecht?

Artsen en patienten kunnen vanaf nu op Artsennet.nl stemmen welke app volgens hen de award verdient. Ze beoordelen de efficientie, toepasbaarheid, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van de apps die meedingen naar de award via een speciaal wedstrijdformulier.

Jurering
Van alle ingezonden beoordelingen onthult de jury de tien beste apps. De eigenaars van de apps worden op 20 juni uitgedaagd om een elevator pitch te houden van enkele minuten over hun app. De jury reikt de beste artsen-app en de beste patienten-app uit. Het publiek bepaalt vervolgens wie er met de publieksprijs naar huis gaat.

Jury
De jury bestaat uit professionals die hun sporen verdiend hebben in de digitale zorgwereld. Zij zijn:

  • Huisarts Bart Timmers,
  • Programmamanager Marinka de      Jong-Fintelman van Nictiz,
  • Sjaak Nouwt beleidsmedewerker      e-Health van de KNMG,
  • Paul Pelsmaeker, Voorzitter      Stichting Digitalezorg.nl,
  • Lucien Engelen, Directeur en      oprichter Reshape Innovation Centre van het UMC St. Radboud,
  • Marcel Heldoorn van de NPCF,
  • Anemone Bogels van de NFK,
  • Karin Oost, Hoofd Artsennet,
  • Hans Mekenkamp, Partner      MedicalPHIT,
  • Nicky Hekster van IHE      Nederland.

Hekster is tevens dagvoorzitter van Apps4Health congres.

Artsennet
De Health app award 2012 is een initiatief van Artsennet en MedicalPHIT. Artsennet is de grootste onafhankelijk medische portal in Nederland. In 2011 is Artsennet gestart met het verzamelen van diverse medische apps die artsen kunnen reviewen. MedicalPHIT is een onafhankelijk adviesbureau voor IT in de zorg en organisator van het Apps4Health congres op 20 juni.

Stemmen
Wilt u meer weten over de award of uw stem uitbrengen? Surf dan www.artsennet.nl/healthappaward. In aanloop naar, tijdens en na de verkiezing van de beste medische app staat het twitterkanaal #HAPP12 open. De app die het hoogst gewaardeerd wordt en de beste recensies heeft, wordt voorgedragen aan een jury die vervolgens de winnende app kiest. Je kunt ook een recensie schrijven en kans maken op leuke prijzen. Help jij de app ‘Naar het Oogziekenhuis’ aan de Health app Award 2012?Kijk op http://www.artsennet.nl/Kennisbank/Medische-apps/iphone.htm en stem!