Jan Willem Weck waarnemend IG na pensionering Gerrit van der Wal

Array

Mr. J.W. (Jan Willem) Weck zal, op verzoek van minister Edith Schippers (VWS), per 1 juli de functie van Inspecteur-generaal voor de Gezondheidszorg waarnemen. Gerrit van der Wal, die deze zomer de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, gaat – zoals al eerder bekend werd gemaakt – op die datum met pensioen. Jan Willem Weck werkte, na al een lange carriere in dienst van de rijksoverheid, tot voor kort als Directeur-generaal Algemene Bestuursdienst.

Sinds 1 april 2011 is Jan Willem Weck aangesloten bij ABD TOP Consult, de consultancy- en interim-managementgroep die binnen de Rijksoverheid op het hoogste niveau voorziet in de behoefte aan interim-management en advies.

Jan Willem Weck zal de IGZ leiden tot het moment dat de vacature van IG definitief ingevuld is. De sollicitatieprocedure daartoe is inmiddels in gang gezet.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen