VUmc vangt slachtoffers treinongeluk op

0
71

VU medisch centrum vangt slachtoffers op van het treinongeval tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Sloterdijk. VU medisch centrum heeft fase 3 van het rampenopvangplan in werking gesteld.

Tot nu toe zijn er 19 slachtoffers binnengebracht. De eerste opvang van gewonden vindt plaats op de SEH. Nadere informatie over ernst en aard van het letsel van de slachtoffers wordt nu niet bekend gemaakt.

21-04-2012, 23.40 uur

Inmiddels heeft VUmc 27 slachtoffers opgevangen.

De gemeente Amsterdam heeft een telefoonnummer geopend voor mensen die vragen over het ongeval hebben: 020 – 25 39 200.

21-04-2012, 23.15 uur

Inmiddels heeft VUmc 26 slachtoffers opgevangen.

21-04-2012, 22.50 uur

Een 68-jarige vrouw is overleden aan haar verwondingen. Het slachtoffer komt uit het oosten van het land. Er liggen nog zestien slachtoffers in het ziekenhuis. Van de 117 mensen die bij het ongeluk gewond raakten hebben er 42 ernstig letsel opgelopen

22-04-2012, 17.10 uur

Bron: VUmc

advertentieEinde Bericht ___________________________________________
DELEN
Vorig artikelCatshuis:Bezuinigingen zorg zouden 1,8 miljard euro extra moeten opbrengen
Volgend artikelBarbie, heldin van de geboortezorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.