Scholingsdag Assisterenden Gezondheidszorg

ROC Friese Poort
In de vestiging Leeuwarden (locatie Wilaarderburen) vond onlangs een noordelijke scholingsdag plaats. Deze dag was bedoeld voor docenten van de opleidingen Assisterenden Gezondheidszorg. Hieronder vallen de opleidingen: Apothekers-, Dokters-, en Tandartsassistent.  Het thema van deze dag was: Good practice en beroepspraktijkvorming (BPV). Het doel: leren van en met elkaar, gedachten uitwisselen, contacten onderling bevorderen, successen delen en problemen bespreken. gedeeld.

Programma
Het programma bestond uit presentaties, demonstraties en lezingen. Er werd aandacht besteed aan de fitnesscheck, triagetraining en lesmethodes.

Krachten gebundeld
Assisterenden Gezondheidszorg is een klein en gespecialiseerd vakgebied. Daarom hebben de vier mbo-scholen de krachten gebundeld en komen jaarlijks bijeen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen