LUMC zoekt mensen met een lage rughernia

Array

De afdeling Medische Besliskunde van het LUMC is op zoek naar mensen uit de regio Leiden met een lage rughernia met uitstralende beenpijn. Is deze diagnose het afgelopen jaar bij u gesteld? Dan kunt u deelnemen aan een groepsgesprek van maximaal twee uur dat plaatsvindt op een doordeweekse avond in juni.

De onderzoekers willen hiermee te weten komen hoe u samen met uw arts heeft gekozen, of gaat kiezen, voor behandeling van uw lage rughernia, en wat u belangrijk vindt bij deze keuze. Als dank voor uw deelname ontvangt u een Irischeque van 20 euro en een reiskostenvergoeding.

Meer informatie
Wilt u meewerken aan dit onderzoek, of wilt u meer informatie, neem dan contact op met mevrouw S.N. Hofstede, e-mail: [email protected]
Bron: LUMC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen