Informatiemiddag over longkanker in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven

Array

Het Catharina Ziekenhuis houdt op vrijdag 11 mei de informatiemiddag ‘Nieuws over leven met longkanker.’ De bijeenkomst is bedoeld voor patienten met longkanker en hun omgeving.

Longarts Ben van den Borne, cardio thoracaal chirurg Joost ter Woorst, radiotherapeut Katrien de Jaeger en oncologieverpleegkundigen van het Catharina Ziekenhuis praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van longkankeronderzoek en patientenzorg. Bovendien kunnen belangstellenden vragen stellen en hun ervaringen delen.

Tijdens de pauze en na het officiele programma is er gelegenheid tot het bezoeken van een
informatiemarkt met verschillende organisaties. Aan het eind van de informatiebijeenkomst wordt het boek ‘200 vragen over Longkanker’ gratis uitgedeeld.

De bijeenkomst ‘Nieuws over leven met longkanker’ vindt plaats op
vrijdag 11 mei en begint om 12:30 uur in de Wintertuin van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven.
Toegang is gratis.
Aanmelden kan via de polikliniek Longgeneeskunde (040‐2397280), via het Oncologiecentrum (040‐2396622) of
via mail: [email protected].

Catharina Ziekenhuis Eindhoven
Het Catharina Ziekenhuis is een modern topklinisch opleidingsziekenhuis waar vrijwel alle
specialismen vertegenwoordigd zijn. Naast de reguliere basisfuncties, is het ziekenhuis vooral bekend om de behandeling van patienten met kanker, hart] en vaatziekten en IVF. Er worden veel artsen en verpleegkundigen opgeleid en het wetenschappelijk onderzoek dat gedaan wordt, scoort internationaal hoge ogen. Het Catharina Ziekenhuis draagt al sinds 2000 het NIAZ]kwaliteitskeurmerk en kreeg in 2009, 2010 en 2011 de titel Topwerkgever

bron:

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen