Niewe MBBer.nl: website voor radiodiagnostisch laborant, radiotherapeutisch laborant en medisch nucleair werker

Array

Zoals u waarschijnlijk heeft meegekregen is de beroepsnaam voor de (gespecialiseerd) radiodiagnostisch laborant, de radiotherapeutisch laborant en de medisch nucleair werker veranderd in 1 naam: MBB (Medisch Beeldvormende en Bestralingsdeskundige).
Omdat de MBBer als beroepsgroep geen gezamenlijk platform heeft waarop allerlei informatie te vinden is omtrent het beroep van de MBBer, hebben wij met enkele enthousiaste mensen de website MBBer.nl opgezet.

Het doel van de website is om 1 gezamenlijk platform te bieden voor alle MBBers of bezoekers met een affiniteit voor het vak van de MBBer (docenten, artsen, studenten, ziekenhuizen etc) om zo allerlei soorten informatie aan te kunnen bieden. Bij het aanbieden van informatie kunt u bijvoorbeeld denken in de trand van: casussen vanuit het werkveld, interessante naslagwerken, vacatures, bij en na-scholingen, opleidingen, nieuwsberichten, interessante producten en allerlei andere informatie. Ook de mogelijkheid voor de leden tot het creeren van een professioneel netwerk behoort tot onze speerpunten.
Naast het contact met de beroepsvereniging NVMBR behoort Hogeschool INHolland en diens alumnivereniging ook bij ons netwerk. De Alumnivereniging maakt het voor ons al mogelijk om een groot bereik te hebben binnen de afgestudeerde en werkende MBRT’er.

Op dit moment zijn wij erg groeiende en krijgen wij steeds meer vraag vanuit het werkveld naar bredere informatie die de link legt naar de industrie. Mede hierom denken wij dat onze bezoeker precies past bij uw doelgroep. Via ons kunt u op een goedkope, makkelijke en laagdrempelige manier uw bedrijf en product kenbaar maken binnen een groot scala aan professionals die de website MBBer.nl op regelmatige basis bezoekt.

Ik hoop dat we op deze manier een goed beeld hebben geschetst van de mogelijkheden die wij als groeiend platform (kunnen) bieden, en ik hoop dat wij uw interesse hebben gewekt om uw bedrijf kenbaar te maken binnen de professionele MBBer en diens aanverwanten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen