Uitbreiding eigen bijdrage regeling Wet maatschappelijke ondersteuning

Array

Per 1 juli 2012 wordt de eigen bijdrage regeling Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in de gemeente Olst-Wijhe uitgebreid met een eigen bijdrage regeling voor woon- en vervoersvoorzieningen. De eigen bijdrage regeling gold al voor de huishoudelijke verzorging. Mensen die vóór 1 juli 2012 al een scootmobiel of fiets in bruikleen hebben of via een persoonsgebonden budget verstrekt hebben gekregen, moeten per 1 juli 2012 een eigen bijdrage betalen.

Informatiebijeenkomst
De gemeente Olst-Wijhe kan zich voorstellen dat u vragen of opmerkingen hebt over dit onderwerp. Maakt u gebruik van een voorziening of gaat u (binnenkort) gebruik maken van een voorziening? Om vragen te beantwoorden en aanvullende informatie te verstrekken wordt u van harte uitgenodigd om bij de informatiebijeenkomsten aanwezig te zijn. De bijeenkomsten zijn zowel in Olst als in Wijhe.

5 juni 2012 – 19:00u tot 21:00u  – Raadhuisplein 1, Wijhe (gemeentehuis)
12 juni 2012 – 19:00u tot 21:00u – Jan Schamhartstraat 5b (Holstohus)

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen