Samenwerking Roparun Centrum en Deelgenoot succesvol

‘Eenvoudig online dierbaren informeren over jouw ziekte’
Rotterdam – Slechts enkele maanden na de lancering van de gratis weblog www.roparuncentra.deelgenoot.nl is duidelijk dat veel mensen met kanker hier baat bij hebben. Bijna 300 deelnemers zijn intussen overtuigd van de voordelen van de persoonlijke weblog. Ook op zoek naar jouw moment om anderen te informeren? Meld je dan ook aan en/of kom langs in het Roparun Centrum.

Kanker delen in een gesloten internetomgeving, op het moment dat het jou uitkomt, is voor velen een fijne oplossing tijdens een moeilijke periode. De mogelijkheid zelf de regie te nemen in het delen van je ziekte met anderen, sluit volledig aan bij de missie van Roparun Centra. Handvatten krijgen, en zelf de handschoen – waar mogelijk – (weer) oppakken.

Als je kanker hebt zit je vaak met dubbele gevoelens. Enerzijds wil je graag je naaste omgeving op de hoogte houden. Over hoe je je voelt, over de ontwikkelingen van je ziekte. Aan de andere kant vergt de ziekte zoveel dat de energie je vaak ontbreekt om welgemeende belangstelling op gepaste wijze te beantwoorden.

Op www.roparuncentra.deelgenoot.nl kun je eenvoudig familie en vrienden gratis informeren over jouw verhaal. Na registratie omschrijf je jouw situatie en stuur je een uitnodiging naar je persoonlijke contacten.

De blog biedt vele voordelen:
• Uitlaatklep in een gepaste, besloten omgeving;
• Chronologisch overzicht van persoonlijke situatie en ziekte;
• Reacties zijn te lezen wanneer het uitkomt;
• Contacten krijgen direct mail nadat de site is geactualiseerd.

Het Roparun Centrum in Rotterdam biedt optimale ondersteuning bij kanker. Ben je op zoek naar informatie? Wil je een persoonlijk gesprek? Of heb je behoefte aan aanvullende dienstverlening? Combineer dan je aanmelding voor www.roparuncentra.deelgenoot.nl met een geheel vrijblijvend bezoek aan het centrum. Je ontdekt hiermee niet alleen het aanbod op maat, maar je ontvangt ook nog een tijdschrift naar keuze.

 

Recente artikelen