ONVZ maakt consument bewust van gezondheid met LijfStijl campagne

Array

ONVZ lanceert haar nieuwe campagne: LijfStijl. In de online LijfStijl test worden vragen gesteld over onder andere BMI, hartslag, vetpercentage, bewegen en andere leefgewoonten. Uit deze vragen volgt een rapportcijfer: de LijfStijl score. Consumenten kunnen hun LijfStijl score berekenen via www.onvzlijfstijl.nl

Met de LijfStijl test komen consumenten er achter wat hun LijfStijl score is. Deze score kunnen ze  vergelijken met onder andere het Nederlands gemiddelde en het gemiddelde per provincie. Dit gemiddelde wordt realtime bijgewerkt. Consumenten kunnen hun cijfer delen op hun Facebookpagina en hun vrienden uitdagen om hun eigen LijfStijl score te ontdekken. Het ONVZ Zorgteam op de Facebookpagina van ONVZ geeft vervolgens tips hoe je gezond kunt leven.

De campagne sluit helemaal aan bij het ONVZ gedachtegoed. Erno Kleijnenberg, bestuursvoorzitter van ONVZ: ‘We willen met deze campagne consumenten op een gemakkelijke manier bewust maken van hun levensstijl.’

Uitrol campagne
Om de campagne te promoten is ONVZ de komende maanden op verschillende evenementen aanwezig. De aftrap van de campagne is op de Libelle Zomerweek van 7 t/m 13 mei die dit jaar geheel in het teken staat van China Town. Geheel in dit thema kunnen bezoekers in het ONVZ paviljoen naast een Westerse, ook een Chinese healthcheck laten doen.

Over ONVZ Zorgverzekeraar
ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar met meer dan 400.000 verzekerden. In 2013 viert ONVZ haar 80-jarig bestaan. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. ONVZ wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, keuzevrijheid en service zijn belangrijke drijfveren. Meer informatie staat op www.onvz.nl.

bron: LVB Networks

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen