Gezocht: patiënten die een chirurgische ingreep tegen overgewicht hebben ondergaan

Array

Heeft u een chirurgische ingreep tegen overgewicht ondergaan? Zoals een maagverkleining, maagband of maagomleiding? Wij willen graag weten wat voor zorg u verwacht bij zo’n ingreep. En naar welke informatie heeft u gezocht bij uw keuze voor de behandeling? Ontbrak er informatie die u vooraf had willen hebben?

Om inzicht te krijgen in de wensen van patienten, hebben wij uw hulp hard nodig! Deel uw ervaringen met ons en verdien € 20,=
Uw inbreng als ervaringsdeskundige gebruiken wij om toekomstige patienten te helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder.

Meepraten over uw ervaring?
Op woensdag 23 mei wordt tussen 10.30 tot 13.00 uur een groepsgesprek gehouden bij de NPCF in Utrecht. Aan een groepsgesprek doen 6 tot 10 deelnemers mee. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Als dank voor uw deelname aan het groepsgesprek krijgt u een VVV-bon van € 20,=. Uw reiskosten krijgt u uiteraard ook vergoed. Wellicht krijgt u tijdens het gesprek ook weer tips en adviezen van anderen en kunt u ervaringen delen!

Wilt u niet deelnemen aan een groepsgesprek, maar wilt u wel een digitale vragenlijst invullen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om en na het onderzoek worden alle gegevens vernietigd.

Hoe meld ik mij aan?
U kunt zich aanmelden voor het groepsgesprek en/of de vragenlijst door uw gegevens in te vullen in het aanmeldformulier.

Mocht u vragen hebben over dit project, dan kunt u contact opnemen met Martine Versluijs, senior beleidsmedewerker bij de NPCF via 030 297 03 03 of [email protected] .

Het project wordt georganiseerd door de NPCF en de Consumentenbond

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen