Moederdagtraktatie voor alle patiënten

Henriette Kanis, net moeder geworden van Hugo en Bram, ontvangt een beschuitje met aardbeien van service-assistent Joke Vaartjes.

Alle moeders, maar ook alle andere patienten in de Isala klinieken werden afgelopen zondag, op moederdag, getrakteerd op een beschuitje met verse aardbeien.
De traktatie viel overal goed in de smaak en zeker op A6 (verloskunde) omdat het daar voor een aantal vrouwen de eerste moederdag was.

Het idee om de patienten tijdens moederdag te verwennen met een beschuit met aardbeien ontstond tijdens de speciale lesmodule “Buiten de menukaart om”. Hoe kan Isala het net wat leuker maken voor haar patienten? Als snel kwam het idee om op aardbeien te trakteren en deze voor een deel te laten sponsoren door een aardbeienkwekerij. Aardbeienkwekerij fa Kalter in IJssmuiden wilde mee werken. Afgelopen vrijdag konden de tachtig dozen met aardbeien worden opgehaald uit IJsselmuiden.
Alles werd verdeeld over de afdelingskeukens. Zodat zondag iedere patient bij de eerste koffieronde kon genieten van een beschuitje met aardbeien.

Bron: Isala klinieken

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen