Maastricht Research Conference MMSRC/CISS 2012

Locatie: UNS 40 Maastricht
Ben jij op zoek naar een wetenschappelijk platform om je onderzoek te presenteren? Op 13 juni 2012 zal de Maastrichtse research conferentie voor het eerst in een samenwerking tussen MMSRC (Maastricht Medical Student Research Conference) en CISS (Clinical Investigator Sciences Symposium) worden georganiseerd.

Dit is de kans om jouw (bio)medisch wetenschappelijk onderzoek te laten zien aan een groot publiek en een professionele jury. En je maakt kans op het totaal aan prijzengeld van 2.500 euro. Daarnaast biedt de conferentie goede mogelijkheden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met wetenschappelijk onderzoek, en contacten te leggen met wetenschappelijke stafleden.

Het thema van dit jaar sluit aan bij Human 2.0, ofwel de toepassing van hightech biotechnologische hulpmiddelen in de geneeskunde/gezondheidszorg.

Interesse? Stuur dan jouw abstract in vóór 15 april 2012.

bron: Universiteit Maastricht

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen