Niet door de tunnel naar Zuid

Array

Patienten en bezoekers van het Erasmus MC die met de auto naar Rotterdam-Zuid willen, moeten deze zomer rekening houden met vertraging. De Maastunnel gaat op 31 mei dicht in zuidelijke richting. De werkzaamheden duren tot en met 22 augustus.

werkzaamheden MaastunnelAsbest
De ventilatiekanalen in de tunnel worden asbestvrij gemaakt. De werkzaamheden beginnen donderdag 31 mei en zijn afgerond op woensdag 22 augustus. De tunnel blijft in deze periode wel open voor alle verkeer in de richting van het centrum (noord).

Ader
De gemeente is er veel aangelegen om de 1 km lange Maastunnel goed te onderhouden. De oudste afgezonken tunnel van Nederland is als oeververbinding tussen Noord en Zuid een belangrijke ader in het Rotterdamse wegennet.

Hoogte
Het verkeer naar Rotterdam-Zuid kan gebruikmaken van alternatieve routes, onder andere via de Erasmusbrug. Blijf op de hoogte van alle wegwerkzaamheden middels de site van Gemeentewerken.

bron: Erasmus MC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen