Zeilen op het Amstelmeer voor mensen met een beperking

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni organiseren de Watersportvereniging Amstelmeer, de Marine watersportvereniging en Sportservice Den Helder/Schagen weer zeildagen op het Amstelmeer voor mensen met een beperking. De aard van de beperking en leeftijd maken niet uit. Ook mensen in een rolstoel zijn welkom. De kosten zijn tien euro per persoon (inclusief een nasimaaltijd). Ook eventuele begeleiders betalen dit bedrag.

Bij overinschrijving hebben de mensen die nog niet eerder aan dit zeilevenement hebben meegedaan, voorrang.

Inschrijven kan tot 29 mei via een aanmeldingsformulier. Dat formulier en meer informatie zijn te krijgen bij Iris van Paridon regiomedewerker aangepast sporten in de Kop van Noord-Holland, tel. Schagen (maandag, dinsdag en woensdag)             0224-21 47 74      , tel. Den Helder (donderdag en vrijdag)             0223- 68 47 26       [email protected]

bron: Heerhugowaard

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen