Zorgpad-ontwerpers, laat je oogst zien op 8 februari 2013

Array

Jaarlijks organiseert de Julius Academy een zorgpadencongres. Dat is eigenlijk een soort jaarbeurs waar Nederlandse ziekenhuizen hun nieuw ontworpen (of ingrijpend gewijzigde) transmurale, poliklinische en klinische zorgpaden tonen. Ook vertellen zorgpadontwerpers (meestal leidinggevende verpleegkundigen, bevlogen artsen of softwarebouwers) dan aan elkaar wat hun plannen zijn voor de nabije toekomst.

In 2013 vindt dat congres plaats op 8 februari, en wel op het UMC Utrecht. Beste lezer, ontwikkel jij nieuwe zorgpaden in jouw ziekenhuis? Wil jij die bespreken op 8 februari? Stuur je dan een mail naar congres organisator Liane van Schaik? Haar mailadres is [email protected] Wij hebben al spontane aanbiedingen over zorgpaden ten behoeve van patienten met een knie-amputatie en met specifieke tumoren.
Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen