Bijeenkomst voorkomen uitdroging ouderen

Array

Onderzoek naar uitdroging bij ouderen
Uitdroging bij ouderen is een groot gezondheidsprobleem; het vergroot het risico op ziekten en sterfte en is een belangrijke aanleiding voor ziekenhuisopname. Daarom voerde de GGD West-Brabant in samenwerking met de gemeente Halderberge onder ouderen in Bosschenhoofd een onderzoek uit naar factoren, die een rol spelen bij het voorkómen van uitdroging bij ouderen.

Voorlichtingsbijeenkomst
Bent u als inwoner van Bosschenhoofd nieuwsgierig naar de onderzoeksresultaten, welke risico’s u precies loopt en wat u kunt doen om uitdroging te voorkómen’ Dan bent u van harte welkom op een voorlichtingsbijeenkomst die de GGD over dit thema organiseert. Deze bijeenkomst wordt muzikaal omlijst door het smartlappen-meezingkoor ‘De Wieken’ uit Roosendaal. De bijeenkomst vindt plaats op: dinsdag 12 juni 2012 aanstaande van 13.30 -16.00 uur in Restaurant de Haard, Pagnevaartdreef 5 te Bosschenhoofd. De bijeenkomst is gratis, u bent van harte welkom!

Voor meer informatie en aanmelden (graag voor 5 juni 2012) kunt u contact opnemen met Heidy de Mol (tel 076-5282398 of [email protected]) of Francis Konings (tel 076-528000 of [email protected].)

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen