Tzorg heeft nieuwe website en webshop

Array

Thuiszorgaanbieder Tzorg lanceerde recent een geheel vernieuwde website Via de site informeert Tzorg zowel clienten, gemeenten als medewerkers uitgebreid over de dienstverlening, het werkgebied, de aanvraagmogelijkheden en de aanvullende services. Een belangrijke nieuwe extra service binnen Tzorg is de webshop voor verpleegartikelen (webshop.tzorg.nl).

De inhoud van de site is opgeschoond, geactualiseerd en de site heeft een mooi nieuw jasje gekregen. De nieuwe site is toegankelijker en de informatie beter vindbaar. De informatie is binnen enkele klikken eenvoudig te bereiken.

Tzorg realiseerde in samenwerking met Vegro verpleegartikelen ook haar eigen webshop. Deze webshop biedt medewerkers en clienten een breed assortiment hulpmiddelen en verpleegartikelen. Een webshop met tal van producten die het leven gemakkelijker en aangenamer maken en de zelfredzaamheid van mensen vergroot. Bovendien ontvangen clienten en medewerkers van Tzorg maar liefst 10% korting.

Daarnaast biedt Tzorg ook maaltijdservice via apetito, groenonderhoud via Donkergroen en computerhulp via Student aan Huis. Clienten en medewerkers van Tzorg ontvangen hiervoor een korting.

Tzorg
Tzorg is een landelijke leverancier van hulp bij het huishouden. Tzorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor clienten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor clienten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Tzorg. Zorg en aandacht voor de client staan bij Tzorg voorop. De wensen en gewoonten van de client vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden. Meer informatie is te vinden op www.tzorg.nl.

bron: Tzorg

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen