Wie wil ICT topman uit de USA interviewen?

Array

Van donderdagmiddag 14 juni tot zaterdagmiddag 16 juni is Martin Harris als gast van het Julius Centrum in Nederland. Harris is internist en ICT topman van de Cleveland Clinic in Ohio. Hij maakte dit ziekenhuis papierloos en nummer één van Amerikaanse ziekenhuizen op het terrein van kwaliteit en doelmatigheid van zorg.  Dat lukte dankzij enorme inspanningen in één digitale systeem voor afspraak maken, facturering, kwaliteitsborging, digitale beichtenverkeer  en elektronische patienten dossiers.

Graag bied ik redacteuren van vakbladen en andere  media de gelegenheid om Harris te interviewen over één van de aspecten van de digitalisering van de patientenzorg. Als je hem wilt interviewen ergens tussen 14.6, 1600 uur en 16.6, 16.00 uur, laat het dan weten aan Inge Kuurman op [email protected] . Zij organiseert het nationale congres over de invoering van geïntegreerde, digitale systemen in grote zorgorganisaties. De genoemde Harris treedt daarin op als afsluitende spreker. De inschrijvingen voor dit congres loopt prima: van vrijwel elk ziekenhuis in Nederland komen IT leidinggevenden. Klik hier voor meer informatie over dit congres.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen