“From Paris to Palo Alto”, op naar Medicine X in Palo Alto

Array

Twee Digital Health Conferenties Doctors 2.0 & You (23-24 mei Parijs, Frankrijk) en Stanford Medicine X (28 tot 30 september 2012 Stanford, Californie) lanceren een gezamenlijke korting registratie partnerschap pakket.

Dankzij een gezamenlijke partnerschap tussen Doctors 2.0 & U en Stanford Medicine X,  kunnen de deelnemers die zich inschrijven voor Stanford Medicine X forse korting krijgen op het inschrijfgeld. Dit korting programma, ontworpen om de  transatlantische uitwisseling te bevorderen, is beschikbaar van Met de kortingscode MF12 krijg je extra korting op je aanmelding.

Stanford Medicine X is een academische conferentie bedoeld voor iedereen. Haar missie is het verkennen van de mogelijkheden van sociale media en informatietechnologie om de uitoefening van de geneeskunde vooruit te helpen, verbetering van de gezondheid en de positie van patienten als actieve deelnemers in hun eigen zorg te bevorderen. Stanford Medicine X is een project van de Stanford AIM Lab en wordt geregisseerd door Larry Chu, MD. Stanford Medicine X wordt het decor van een ePatient Scholarship-programma, een IDEO Innovation Challenge, en een breed scala van vooraanstaande sprekers uit Silicon Valley en de rest van de wereld.

Larry Chu, MD, directeur van Stanford Medicine X is universitair docent anesthesie aan de Stanford University School of Medicine. Contact: http://medicinex.stanford.edu/contact-us/

Hieronder de vier redenen waarom je dit congres niet mag missen:

1 –  Stanford Medicine X heeft de topsprekers en best practises van over de hele wereld. De plaats om ervaring te delen over health 2.0 tools, mobile health en social media.

2 – Alle stakeholders zijn aanwezig en delen hun kennis en netwerk- patienten, zorgprofessionals, ziekenhuizen, farmaceuten, overheden

3 - De digitale ontwikkeling in de zorg groeit, nu is het moment om aan te sluiten!

4 – Deelname kost 25% tot 50% minder dan vergelijkbare evenementen, met behoud van de sterke line-up van sprekers en locatie.

 

Recente artikelen