AmsterdamDiner introduceert dinerbox van Marcel Wanders

Array

Organiseer rond Thankgiving Day zelf een diner ten bate van de aidsbestrijding!
Het AmsterdamDiner viert zaterdag 2 juni aanstaande haar twintigste verjaardag. Ter gelegenheid hiervan wordt de Dinner For Friends dinerbox geïntroduceerd. De box is speciaal ontworpen door de Nederlandse ontwerper Marcel Wanders en gevuld met tafelvoorwerpen van zijn hand.

Kopers van de box wordt gevraagd rond Thanksgiving Day een Dinner For Friends voor acht tot tien personen te organiseren. De opbrengsten gaan naar de aidsbestrijding. Hoe een tafel in Wanders-stijl oogt laat presentator Peter van de Vorst zien tijdens de opening van het AmsterdamDiner. Marcel Wanders zal aanzitten voor een fotomoment samen met onder andere Erica Terpstra, Angela Groothuizen, Monique Heijn en Erwin van Lambaart.

Dinner For Friends dinerbox
Marcel Wanders ontwierp ook voor de inhoud van de Dinner For Friends dinerbox. In de box zitten onder meer uitnodigingskaarten, placemats en de ‘egg vase’ , de bekende handgemaakte porseleinen vaas van Wanders. Alles wat je nodig hebt voor 10 personen. De doos kost – 85 en kan vanaf 4 juni besteld worden via www.dinnerforfriends.nl. In het najaar worden de dozen bij iedereen afgeleverd.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen