Kom ook in actie tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Array

Op dinsdag 17 juli gaan maar liefst 45.000 wandelaars van start tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. Sabrina Keuren loopt de Vierdaagse voor meer onderzoek naar reuma. Ook u kunt haar prestatie steunen. Wandelt u zelf de Vierdaagse? Kom dan net als Sabrina in actie en laat uw prestatie sponsoren voor het Reumafonds!

Sabrina Keuren-de Wit heeft duidelijke redenen om de Nijmeegse Vierdaagse te lopen voor het Reumafonds. “Mijn vriendin vroeg of mensen met haar de Vierdaagse zouden willen lopen. Sinds kort weet zij dat ze fibromyalgie heeft, wekedelenreuma. Bij mijn man is ruim vijf jaar geleden artritis psoriatica geconstateerd, ook een vorm van reuma. Mijn man en vriendin zijn allebei jong. Nu reuma zo dichtbij ons is gekomen, was het voor mij niet meer dan logisch om onze Vierdaagse te koppelen aan het Reumafonds.”

 

Sponsoren of gesponsord worden
De 96e editie van de Vierdaagse kent ook dit jaar weer de mogelijkheid om lopers te sponsoren voor hun prestatie. Ook u kunt de prestatie van Sabrina financieel ondersteunen. Al het sponsorgeld komt ten goede aan het Reumafonds.

Bent u al deelnemer van de Nijmeegse Vierdaagse 2012 en wilt u ook voor het Reumafonds lopen? Dat kan! Geef u op via deze actiepagina. U kunt ook een e-mail sturen naar mevrouw Karlijne Kuipers: [email protected].

U ontvangt dan een leuke attentie en een uitnodiging voor een bezoek aan de Reumafondsstand in de Nijmeegse binnenstad.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen