Nascholing Social Media in de zorg

Array

Nascholing Social Media in de zorg, 26 juni Breda
Geachte collega,
Graag nodigen wij u uit voor de nascholing Social Media in de Zorg, die KNMG-district West Brabant in samenwerking met KNMG landelijk organiseert op dinsdag 26 juni.

De ontvangst is om 19.00 uur en de nascholing start om 19.30 uur over do’s en don’ts van Sociale Media in de Zorg naar aanleiding van het artikel in Medisch Contact. Deze nascholing wordt gegeven door de heer Sjaak Nouwt, juridisch adviseur KNMG. Er zijn de laatste jaren veel mogelijkheden ontstaan om met elkaar te communiceren. De scheidslijn tussen professionele en persoonlijke communicatie vervaagt. Waar we hierbij op moeten letten wordt ons duidelijk tijdens de lezing.
De heer Wibo Camoenié zal een demonstratie verzorgen van de wijze waarop PsyQ elektronisch met haar clienten communiceert.
Nadien is er gelegenheid voor discussie en wij besluiten de avond met een drankje en een hapje.

startdatum 26 juni 2012
einddatum 26 juni 2012
tijd 19.00 uur-21.30 uur
locatie PsyQ, Westbroek 39, 4822 ZX Breda
onderwerp Social Media in de zorg
accreditatie status Accreditatie toegekend
accreditatie punten 2

Wij hopen u te verwelkomen op dinsdag 26 juni aanstaande om 19.00 uur.

Accreditatie is toegekend voor 2 punten.

Locatie:
PsyQ, Westbroek 39, 4822 ZX Breda, tel. 088-3573737 (vlak bij NS- station Breda-Prinsenbeek)

Aanmelden
Graag aanmelden vóór 21 juni aanstaande via [email protected]  ovv Naam, Bignummer en emailadres ( ivm accreditatiepunten)

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen