Livestream met vragen over de CAO VVT

Array

Donderdag 14 juni houdt CNV Publieke Zaak een ‘livestream’ over de CAO VVT (verzorging, verpleging, thuis- en kraamzorg). U kunt uw vraag over deze CAO stellen aan onderhandelaar Aaldert Mellema. U krijgt direct en online antwoord..

CNV Publieke Zaak heeft een flink aantal vragen binnengekregen over het onderhandelaarsakkoord voor de CAO VVT. Om deze vragen op een snelle, moderne en toegankelijke manier te beantwoorden, wordt er een ‘live video stream’ gehouden. Live streaming is een evenement dat direct  op internet gepubliceerd wordt. Een voorbeeld van live streaming is internetradio waarbij een radiouitzending rechtstreeks via internet wordt uitgezonden.

CAO onderhandelaar Aaldert Mellema geeft donderdag 14 juni direct antwoorden op vragen over de CAO VVT.

Wanneer?
U kunt donderdag 14 juni 2012 vanaf 19:30 uur meekijken en luisteren via www.mijnvakbond.nl/vvt

Reageren?
Wilt u zelf een vraag stellen en daarop direct een antwoord krijgen van CAO onderhandelaar Aaldert Mellema? U kunt u vragen zowel vóóraf stellen (zodat we die kunnen verzamelen en meer tijd hebben om antwoorden te formuleren) of tijdens de uitzending.

U kunt dit doen op verschillende manieren:
– Via deze website (eventueel anoniem): www.mijnvakbond.nl/Vragen-over-de-CAO-VVT?
– via Facebook: www.facebook.com/mijnvakbond
– via Twitter: www.twitter.com/mijnvakbond  (zet in uw tweet:  #vraagovercaovvt)

Na afloop van de livestream blijven de antwoorden beschikbaar, u kunt ze bekijken op www.mijnvakbond.nl/vvt

In de loop van deze week wordt ook meer bekend over de ledenraadpleging over de CAO VVT. U krijgt een nieuwsbrief met de uitslag.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen