St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein heeft vrijwel geen hinder van stroomstoring

Array

Het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein heeft vrijwel geen hinder van de stroomstoring. Er waren in de ochtend wel wat problemen. In Nieuwegein zitten inmiddels zo’n 17.000 huishoudens zonder stroom. Dat komt door blikseminslag in twee transformatorhuisjes. Netbeheerder Stedin houdt er rekening mee dat de problemen pas in de loop van het weekend zijn opgelost.

De bliksem sloeg gisteren rond 21.15 uur meerdere keren in, in de buurt van de transformatorhuisjes. De netbeheerder heeft op plaatsen waar dat nodig is, zoals verzorgingstehuizen, noodaggregaten ingezet.

De problemen in het ziekenhuis waren beperkt, zo werkten de camera’s bij de ingang niet,evenals de pasjesscanners. Inmiddels zijn die problemen verholpen. Ondanks het niet rijden van de sneltram, zijn er geen meldingen van patienten die niet of te laat komen. Mensen die naar het ziekenhuis moeten, reizen nu met de bus.

De politie heeft automobilisten opgeroepen om rustig te rijden en extra alert te zijn omdat de verkeerslichten het niet meer doen.

Gisteravond trokken zware buien van zuid naar noord over het land. Afgezien van de stroomstoring in Nieuwegein zijn er geen grote problemen gemeld.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen