Informatiebijeenkomst: opleiding voor allochtone mantelzorgers

Array

Donderdag 5 juli om 10.00 uur zijn vrouwen die intensief zorgen voor een zieke of gehandicapte naaste, welkom op een informatiebijeenkomst over de gratis AMWAHT-opleiding die in het najaar van start gaat.

AMWAHT
AMWAHT staat voor Allochtonen Mantelzorgers Werken Aan Hun Toekomst. Markant, Centrum voor Mantelzorg organiseert vanaf 13 september deze opleiding in Nieuw-West in het Huis van de Wijk Het Anker.

Lotgenoten
De AMWAHT-opleiding leidt allochtone mantelzorgers op om lotgenotengroepen van mantelzorgers op te zetten en te begeleiden. De opleiding is bestemd voor vrouwelijke mantelzorgers die merken dat zij in een sociaal isolement terechtkomen. De vrouwen zijn bereid zich maatschappelijk in te zetten, zijn op zoek naar carrièreperspectieven en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

bron: Gemeente Amsterdam Stadsdeel West

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen