Financiering renovatie en nieuwbouw IJsselland Ziekenhuis rond

Array

Het IJsselland Ziekenhuis heeft de financieringsofferte voor renovatie en nieuwbouw getekend op vrijdag 29 juni 2012. ING en BNG Bank zijn bereid om de benodigde financiering te verstrekken. Het IJsselland Ziekenhuis is verheugd dat BNG Bank en ING vertrouwen hebben in het ziekenhuis, met name in deze economisch onzekere tijd. De lening is voor de renovatie van de verpleegafdelingen van het 21 jaar oude ziekenhuis en de nieuwbouw van de huisartsenpost en een gebouw naast het ziekenhuis waarin onder andere het Maag, Darm en Levercentrum gevestigd gaat worden.

Koers IJsselland Ziekenhuis
Peter Draaisma, raad van bestuur IJsselland Ziekenhuis: ‘Er is anderhalf jaar gewerkt om de voorbereiding van de bouw en renovatie en de financiering ervan rond te krijgen. Dat is goed gelukt. Ik ben heel blij dat het ING/BNG Bank-consortium vertrouwen heeft in de strategie van het ziekenhuis. We stellen alles in het werk om de kwaliteit van onze voorzieningen in de toekomst op goed niveau te houden, zodat wij onze patienten goede zorg in een prettige omgeving kunnen aanbieden.

Nieuwbouw en renovatie
Uiterlijk dit najaar zal gestart worden met de nieuwbouw naast het IJsselland Ziekenhuis. Tussen de parkeergarage en het ziekenhuis komt een nieuw gebouw waarin onder andere het Maag, Darm en Levercentrum gevestigd zal worden. Maag-, darm- en leverzorg is het speerpunt van het ziekenhuis. Ook wordt er een compleet nieuwe huisartsenpost gebouwd. Dit najaar start tevens de realisatie van een aantal kraamsuites.Vanaf eind 2014 start een grootschalige renovatie van het ziekenhuis. De verpleegafdelingen zullen aangepast worden aan de huidige behoefte – waaronder meer privacy – van de patient. Het uitgangspunt is om het verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te laten plaatsvinden.

Bron: IJsselland Ziekenhuis

Het totale traject van bouw en renovatie loopt tot en met 2018.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen