Thuiszorgwinkel Pantein samen met Welzorg

Thuiszorgwinkel Pantein werkt met ingang van 1 juli samen met Welzorg. De nieuwe naam is Pantein Thuiszorgwinkel en in het logo komt de samenwerking met Welzorg duidelijk tot uitdrukking. Door de strategische samenwerking zijn wij de grootste en meest complete leverancier van hulpmiddelen in de regio Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Uitbreiding dienstverlening
Het assortiment en de diensten van Pantein Thuiszorgwinkel worden uitgebreid, zo komt er bijvoorbeeld een webshop, zodat klanten ook online hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen kopen. Voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen kunnen mensen ook terecht in een van onze winkels in Boxmeer, Cuijk, Uden, Oss en Veghel. Daar treffen ze deskundige medewerkers die de klanten informeren en adviseren. Ook blijven onze chauffeurs, monteurs en adviseurs bij de klanten thuis komen voor het bezorgen, repareren of aanmeten van een artikel.

Door de samenwerking kunnen Pantein en Welzorg hun dienstverlening op het gebied van participatie, eigen regie en zelfstandig thuis wonen op een nog hoger peil brengen.

Bereikbaarheid
Het telefoonnummer en de openingstijden van de winkels blijven ongewijzigd: 0900-8803, keuze 4, lokaal tarief. Wel krijgen de winkels een nieuw e-mailadres [email protected]. Kijk voor de openingstijden van de winkels en informatie ook op www.Panteinwinkel.nl.

bron: APS

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen