Zend uw initiatief in voor de Patientveiligheid Award 2012

Array

Heeft u als medewerker, afdeling of ziekenhuis een geweldig initiatief dat de patientveiligheid verbetert? Meld deze dan aan voor de Patientveiligheid Award 2012. Veiligheidsinitiatieven die ziekenhuisbreed zijn geïmplementeerd komen in aanmerking voor de award. Het zijn projecten die concrete en meetbare bijdragen leveren aan de reductie van vermijdbare en onbedoelde schade, en praktijkvoorbeelden waar andere ziekenhuizen van kunnen leren.

Week van de Patientveiligheid
De award wordt uitgereikt op donderdag 15 november tijdens het nationale slotcongres Expeditie Patientveiligheid in de Week van de Patientveiligheid. Deze week wordt gehouden van 12 tot en met 16 november 2012. Onder belangstelling van de landelijke pers zal het beste initiatief gehuldigd worden.

31 augustus
Inzenden kan tot 31 augustus via de website van het VMS Veiligheidsprogramma. Uit de inzendingen zal een vakjury drie genomineerden kiezen. Hierop kan het publiek vanaf 11 oktober stemmen. Dit gebeurt via de website en op het slotcongres van het VMS Veiligheidsprogramma.

VMS Veiligheidsprogramma
De award wordt uitgereikt door het VMS veiligheidsprogramma om de inspanningen en resultaten van ziekenhuizen op het gebied van patientveiligheid te stimuleren en te belonen. Doel is om te blijven werken aan het verlagen van vermijdbare en onbedoelde schade.

Bron: NVZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen