GGZ Noord-Holland-Noord genomineerd voor Beste Werkgever 2012

Array

GGZ Noord-Holland-Noord is, in de categorie meer dan 1000 medewerkers, genomineerd voor Beste Werkgever 2012. Een prestatie waar GGZ NHN trots op is! Vooral in een tijd waarin de GGZ te maken heeft met bezuinigingen, is het goed om te zien dat de tevredenheid onder medewerkers hoog blijft. Uit het medewerkertevredenheidsonderzoek, dat het onafhankelijke onderzoeksbureau Effectory in november 2011 uitvoerde, blijkt dat medewerkers de organisatie gemiddeld met een 7,4 waarderen.

Betrokkenheid
Maar liefst 79,3% van alle medewerkers deden mee aan het medewerkertevredenheidsonderzoek, wat duidt op een grote betrokkenheid. Medewerkers konden in het onderzoek hun mening geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Vooruitstrevendheid, innovatie en transparantie zijn ingredienten waarom medewerkers graag bij GGZ NHN werken, evenals veel ruimte voor eigen initiatief. Werknemers zijn zeer betrokken bij hun werk en waarderen het contact met clienten. Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen. GGZ NHN is blij met het gemiddelde tevredenheidscijfer en het hoge deelnemerspercentage.

Hogere tevredenheid
Dankzij het onderzoek heeft GGZ NHN een beter beeld gekregen van de tevredenheid van werknemers en het verbeterpotentieel van de organisatie. Opvallend is dat de tevredenheid op alle onderdelen is gestegen ten opzichte van het onderzoek uit 2009. Naar aanleiding van het eerdere onderzoek zijn er verbeteringen aangebracht die hebben geleid tot deze hogere tevredenheid. Ook nu gebruikt GGZ NHN de uitkomsten van het medewerkertevredenheidsonderzoek om verbeteringen te realiseren.

 

Winnaars
De nominaties van de Beste Werkgevers 2012 zijn op 3 juli 2012 bekend gemaakt. Organisaties die een gemiddeld tevredenheidscijfer van 7.0 of hoger hebben, zijn genomineerd voor deze Awards. Wie er in de verschillende categorieen als winnaars uit de bus komen, wordt op 9 oktober 2012 bekend gemaakt.

Bron: GGZ Noord-Holland-Noord

 

Recente artikelen