Gratis draadloos internet in Scheper Ziekenhuis

Array

Patienten en bezoekers van het Scheper Ziekenhuis in Emmen kunnen tijdens hun verblijf gratis internetten. Iedereen die beschikt over een laptop, tablet-pc, of smartphone kan gebruikmaken van de nieuwe voorziening. Voorzitter van de Clientenraad Bart Stoltenborg nam de nieuwe faciliteit op

woensdag 11 juli officieel in gebruik. Uit handen van ziekenhuisdirecteur Maarten Andriessen ontving hij de bewegwijzering die aanduidt waar er in het ziekenhuis geïnternet kan worden.

Het Emmense ziekenhuis is een van de weinige ziekenhuizen in de regio die zijn gasten de mogelijkheid biedt om kosteloos te internetten zonder ingewikkelde inlogprocedures. Het draadloos netwerk is beschikbaar op de verpleegafdelingen, de spoedeisende hulp en in het atrium, de centrale ontmoetingsruimte van het ziekenhuis. Wie gebruik wil maken van de voorziening dient verbinding te maken met het draadloze `Gastennetwerk Scheper Ziekenhuis’. Bij het openen van de webbrowser wordt gevraagd de gebruiksvoorwaarden te accepteren. Vervolgens komt de verbinding tot stand.

“Het bieden van een faciliteit als gratis internet is een must. Gratis draadloos internet biedt onze patienten en bezoekers de mogelijkheid om tijdens hun verblijf op een gemakkelijke manier contact te onderhouden met bijvoorbeeld het thuisfront. Op die manier proberen wij het verblijf in het Scheper Ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken”, aldus directeur Maarten Andriessen.

bron: Leveste

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen