AVANCE wint aanbesteding Erasmus MC

Array

AVANCE ICT Groep Nederland heeft de aanbesteding gewonnen van het Erasmus MC voor de uitrol van ruim 13.000 pc’s naar Windows 7.
Binnen het Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) wordt er al bijna een jaar gewerkt aan de voorbereiding om alle werkplekken te migreren van Windows XP met Office 2003 naar Windows 7 in combinatie met Office 2010.

Aangezien Windows XP zich momenteel in de extended support fase bevindt, wordt daar geen nieuwe functionaliteit op aangeboden. Per 8 april 2014 zijn er geen support of updates meer voor dit OS. Deze “end of life” datum betekent dat de uitrol voor april 2014 afgerond moet zijn.

Het Erasmus MC is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren.
De organisatie bestaat uit ruim vijftig afdelingen. Elke afdeling levert een bijdrage aan de drie kerntaken van het Erasmus MC:

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen