Bedrijfsgezondheidszorg tussen markt en professie

Bedrijfsgezondheidszorg tussen markt en professie
Professionele integriteit en gedrevenheid in een commerciele omgeving

Symposium
Georganiseerd door de afdeling Sociale Geneeskunde van VU medisch centrum ter gelegenheid van het afscheid van dr. H. Nico Plomp.

Volgens veel bedrijfsartsen, maar ook werknemers, wordt hun professionele integriteit bedreigd omdat commerciele belangen kunnen prevaleren boven de professionele. Dit is een bron van onvrede waardoor zij hun werk steeds minder aantrekkelijk vinden.

Juist in een commerciele omgeving is onafhankelijkheid van de professional van het grootste belang en mag men verwachten dat professionals vooral op hun intrinsieke motivatie worden aangesproken.

Tijdens dit symposium wordt ingegaan op de vraag waardoor de professionele integriteit en gedrevenheid worden bedreigd en hoe deze in een commerciele setting beter kunnen worden gewaarborgd.

Algemene informatie
Accreditatie
Accreditatie wordt aangevraagd bij Accreditatie Bureau Sociale Geneeskunde (ABSG) en bij het College voor Accreditatie Huisartsen (CvAH). Deelnemers ontvangen na afloop van het symposium een certificaat.

Inschrijven
U kunt zich tot 5 werkdagen voor aanvang van het symposium online inschrijven. De betaling verloopt via iDEAL.

Indien u voor accreditatie in aanmerking wilt komen, verzoeken wij u vriendelijk uw BIG-nummer op het digitale inschrijfformulier in te vullen. Zonder dit nummer kunnen wij uw deelname niet verwerken en worden er géén accreditatiepunten bijgeschreven.

Als u hier klikt, gaat u rechtstreeks naar het digitale inschrijfformulier.

Annuleringsvoorwaarden
Annulering dient schriftelijk te geschieden. Bij annulering vóór 7 augustus 2012 wordt Euro 35,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Na genoemde datum bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Datum:7 september 2012

Tijd:14:00 tot 17:00

Locatie:De Waver, VU medisch centrum, Amsterdam

Kosten:Euro 95,-

Contactpersoon:Irene van Baardwijk en Romke Langezaal

Bijzonderheden:Klik hier om online te registreren voor het symposium.

Bron: VUMC