Maasstad Ziekenhuis kiest voor managed services van Koning & Hartman

Koning & Hartman heeft voor het Maasstad Ziekenhuis een zeer innovatief indoor-communicatiesysteem en een NEXEDGE communicatieoplossing voor de bedrijfsbeveiliging van het ziekenhuis geïnstalleerd en opgeleverd. Voor het in stand houden en beheren van dit systeem en communicatienetwerk is op 9 juli een Service Level Agreement (SLA) contract van 4 jaar getekend tussen Koning & Hartman en het Maasstad Ziekenhuis.

Het Maasstad Ziekenhuis heeft onlangs verbeteringen aangebracht met betrekking tot de beveiliging en communicatiemogelijkheden. Koning & Hartman heeft, volgens opdracht een zeer betrouwbare en modern indoor-communicatiesysteem voor C2000 en GSM/UMTS en een NEXEDGE communicatie voor de bedrijfsbeveiliging van het ziekenhuis geïnstalleerd. Voor het in stand houden en beheren van het bovengenoemde indoorsysteem en communicatienetwerk is op 9 juli jl. te Delft een SLA van 4 jaar getekend tussen beide partijen. Koning & Hartman zal 4 jaar lang haar Managed Services aanbieden, inclusief het op afstand beheren van het indoor-systeem, en ziet deze opdracht als een mooie kans om zich verder te vestigen in de gezondheidszorgmarkt.

Dankzij deze state- of -the -art communicatieoplossing kunnen werknemers van het Maasstad Ziekenhuis bellen en gebeld worden op zijn of haar GSM binnen het ziekenhuis. Naast het GSM gebruik, is er ook een indoor-communicatiesysteem opgeleverd voor C2000 dekking, wat gebruikt wordt door de ambulance, politie en brandweer. Het Maasstad Ziekenhuis weet zich met deze innovatieve communicatieoplossing te onderscheiden van de meeste andere Nederlandse ziekenhuizen.

//Einde bericht

Bron: Koning & Hartman

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen