Nog vijf dagen tijd voor aanmelding Univé Paludanus Prijs

Array

10.000 euro voor project dat bijdraagt aan verbetering kwaliteit in zorg
Nog tot en met vrijdag 3 augustus kunnen instellingen en organisaties zich inschrijven voor de Univé Paludanus Prijs. Projecten die een zichtbare bijdrage hebben geleverd aan de kwaliteit van de zorg, maken hiermee kans op een geldprijs van 10.000 euro, een onderscheiding en een film over het project.

De Univé Paludanus Prijs beloont projecten in de zorg die eraan bijdragen dat patienten en clienten zélf een duidelijke kwaliteitsverbetering ervaren. Zorgverzekeraar Univé wil met de Univé Paludanus Prijs dergelijke projecten in de schijnwerpers zetten, zodat ze ook door andere instellingen overgenomen kunnen worden. De onafhankelijke jury van de Paludanus Prijs staat onder leiding van Tweede Kamerlid Pia Dijkstra.

Inschrijving voor de Univé Paludanus Prijs staat in principe open voor personen en organisaties uit de hele breedte van het zorgveld, en is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 3 augustus, via het deelnameformulier op www.unive.nl/paludanusprijs. Hier zijn ook de voorwaarden te vinden. De feestelijke prijsuitreiking is op woensdag 12 december 2012.

Het is de veertiende keer dat de Univé Paludanus Prijs wordt uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer VieCuri Medisch Centrum met Niet-chirurgische behandeling van morbide obesitas, GGZ Noord-Holland-Noord met een project dat erop is gericht patienten met een psychiatrische stoornis zoveel mogelijk in de eigen woonomgeving te behandelen en De Jutters met Grip op je Dip Online, een anonieme internetcursus voor jongeren met depressieve klachten.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen