Astma of COPD? Verander je leefstijl met de Longpas iPhone App

Array

Longpas iPhone App voor mensen met Astma of COPD
De iPhone Longpas app is een stimulans om je leefstijl onder de loep te nemen als je Astma of COPD hebt. Elke aanpassing in je leefstijl kan je namelijk gezondheidswinst opleveren. Ga aan de slag met de Longpas app en ontdek waar jij winst kunt behalen!

Aan de hand van de Longpas App kun je stapsgewijs een gezondere leefstijl aannemen. Je kunt zelf je doelen kiezen uit de BRAVO onderdelen, Bewegen, Roken, Alcoholgebruik, Voeding en Ontspanning. De app helpt je om deze doelen te behalen.

Daarnaast kan je je medicijngebruik bijhouden en word je gevraagd een test in te vullen die de gezondheidstoestand van je longen weergeeft. Als je wilt kan je je zorgverlener vragen je te ondersteunen en begeleiden waar nodig. Je kunt je logboek bijvoorbeeld e-mailen naar je zorgverlener. Verder kan het leuk zijn om samen met vrienden op Facebook doelen die je hebt gehaald en je ervaringen te delen. De App is in eerste instantie beschikbaar voor de iPhone (of iPad of iPod touch).

Longpas in de Apple App store: http://itunes.apple.com/app/longpas/id446332131?mt=8  Facebook: http://www.facebook.com/longpas

AstraZeneca wil met de Longpas App een bijdrage leveren aan de gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met astma of COPD. Voor meer informatie over ons, neem een kijkje op deze website.

Disclaimer: AstraZeneca BV heeft de Longpas app en de Facebookpagina voor de longpas mogelijk gemaakt. Geen enkele mededeling via de app of op de Facebook pagina’s kan gezien worden als vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg, ondersteuning of informatievoorziening. AstraZeneca kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de keuzes die de gebruiker van deze pagina’s voor de Longpas hierin maakt.

Recente artikelen