Transplantatiecoördinator Monique Willems op tv

Transplantatiecoördinator Monique Willems was de hoofdpersoon in de aflevering van Mens(en)werk van 27 juli 2012, de laatste aflevering van dit seizoen. De serie portretteert medewerkers van het Maastricht UMC+ tijdens hun werk, maar ook privé, bijvoorbeeld bij het beoefenen van hun hobby. Monique Willems doet in haar vrije tijd doet zij aan shiatsu-massage. Shiatsu is een vorm van acupressuur.

Klik hier om deze aflevering met Monique Willems via MUMC.tv opnieuw te bekijken.

Terugzien
Voor degenen die de uitzending(en) gemist hebben: Mens(en)werk kan ook bekeken worden op de website van RTV Maastricht en op het web-tv-kanaal van het Maastricht Universitair Medisch Centrum+: www.mumc.tv.

Programma
Mens(en)werk is een co-productie van RTV Maastricht en de stafdienst Communicatie/ stafdirectoraat Personeelszaken van het Maastricht UMC+. Het programma wordt op RTV Maastricht uitgezonden op vrijdag na het nieuws van 19.00 uur. Vervolgens wordt het programma gedurende het hele weekeinde ieder uur op hetzelfde tijdstip herhaald tot maandagmiddag 15.00 uur. RTV Maastricht is te ontvangen via Ziggo op kanaal 40.

Bovendien is er op de donderdag voorafgaand aan de TV-uitzending van Mens(en)werk van 17.00 tot 18.00 uur een interview met de hoofdpersoon op de radio te beluisteren via Maastricht FM (frequentie 107,5 in de ether en 87,5 op de kabel) en via live-stream op de website van RTV Maastricht.

Informatie
Voor meer informatie over het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (Maastricht UMC+): www.mumc.nl, www.mumc.tv en de Health Foundation Limburg.

Bron: AZM

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen