OuderenOmbudsman gestart, Ouderenhulplijn vervalt

Array

De Ouderenhulplijn bestaat niet meer. Het nummer (            0900 – 60 80 100      ) is nu in gebruik voor de OuderenOmbudsman.

De OuderenOmbudsman is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en heeft als doel om ouderen en degenen die voor hen zorgen –(klein)kinderen, mantelzorgers-  de weg te wijzen in regelingen en instanties die er zijn voor ouderen. Daarnaast inventariseren wij ook de zorgen en klachten van ouderen. Veelvuldige berichten over hetzelfde onderwerp kan voor ons aanleiding  zijn om de media in te gaan of om een project te starten. De OuderenOmbudsman is er dus voor concrete vragen en knelpunten.

Mensen die ‘alleen’ een praatje willen maken en een luisterend oor willen, kunnen bellen met Sensoor op  0900 – 0767. Sensoor is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Ouderenfonds lanceert OuderenOmbudsman
Kijk op www.ouderenombudsman.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen