Vrouwen Acht één ambitie: GOUD IN RIO

Array

Acht vrouwen, acht bronzen plakken en één ambitie; “GOUD IN RIO!”. De Vrouwen Acht bezochten vandaag met een bronzen plak om hun nek de Ambition Zone van DSM, Unilever en Zilveren Kruis Achmea. En waren eensgezind toen zij hun ambitie uitspraken.

Een aantal van de vrouwen gaat voor nog een uitdagende ambitie. Zo hopen Roline, Nienke en Annemiek een baan te vinden waarin ze net zo veel plezier hebben als met roeien. ‘Ik ga andere sporten uitproberen. Schaatsen en wielrennen lijkt me wel wat’, roept Jacobine lachend.

De Vrouwen kwamen in de Ambition Zone nog één keer individueel in actie op de innovatieve roeisimulator van DSM om hun beste tijd neer te zetten voor de Olympische Bootrace. Met veel enthousiasme, kracht en de nodige zweetdruppels versloeg Jacobine Veenhoven haar teamgenoten Nienke en Chantal op de 250 meter.

Bezoekers van de Ambition Zone worden niet alleen uitgedaagd over hun gezondheid na te denken, maar er ook actief iets aan te doen. DSM, Unilever en Zilveren Kruis stellen in hun speciaal ontwikkelde Ambition Zone in het Holland Heineken House vitaliteit en ambitie centraal. Als partners van NOC*NSF laten zij iedereen zien en beleven dat je met kleine ambities structureel je leefstijl en gezondheid kan verbeteren.

Achtergrond
De roeisimulator staat voor het sport innovatieprogramma van DSM, waarbij onder meer voor de Vrouwen Acht een nieuwe boot is ontwikkeld. De nieuwe simulator is onderdeelvan de Ambition Zone van DSM, Unilever en Zilveren Kruis Achmea. Zij stellen hier ambitie centraal. Als partners van NOC*NSF laten DSM, Unilever en Zilveren Kruis iedereen zien en beleven dat je met kleine ambities structureel je leefstijl en gezondheid kan verbeteren.

Naast de innovatieve roeisimulator worden bezoekers in een spectaculaire 3D film geprikkeld na te denken over hun eigen ambitie. Er is een Dove Men+Care boksquiz met Arnold Vanderlyde en de Zilveren Kruis Energy Challenge, een game op een interactieve vloer, waarbij je leert hoe je optimaal met je energie omgaat.

 

DSM innovatiepartner van NOC*NSF

Voor DSM staan partnerships centraal in de sponsoringstrategie. Door intensief samen te werken met partners en door het delen van kennis en expertise, stimuleert DSM de ontwikkeling van nieuwe inzichten. DSM’s kennis van gezondheid, voeding en materialen wordt in de sport gebruikt om atleten toegang te geven tot de nieuwste, meest innovatieve producten en technologieen, die hen kunnen helpen bij het verbeteren van hun prestaties.  Niet alleen in de topsport, maar ook in de breedtesport speelt innovatie een belangrijke rol in de ontwikkeling en participatie van sport. Zo ook in de roeisport – ervaar nu het gevoel van roeien in onze innovatieve roeisimulator en zet je beste tijd neer in de Olympische Bootrace.

Bron: Zilveren Kruis Achmea

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen