Boy Sluiter directeur Verkoop bij Coöperatie VGZ

Array

Boy Sluiter (46) is per 1 augustus directeur Verkoop bij zorgverzekeraar Coöperatie VGZ. Hij volgt daarmee Marianne Oomens op, die deze functie ad interim vervulde. Sluiter werkte tot voor kort als Executive Director Sales & Marketing Benelux bij Aon Hewitt, waar hij verantwoordelijk was voor het commerciele beleid.

De verzekeringsbranche is voor Sluiter bekend terrein. Zo bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij Ohra en stapte hij in 2000 over naar Menzis, waar hij verantwoordelijk was voor de collectieve en zakelijke portefeuille. Eind 2006 maakte Sluiter de overstap naar Aon, om de verzekeringsbranche te ervaren als intermediair in een internationale context.

Bij Coöperatie VGZ wordt Sluiter verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van alle zorgverzekeringsmerken en voor het onderhouden van relaties met grootzakelijke klanten. “De vraag naar zorg zal de komende jaren sterk stijgen. Als zorgverzekeraar is het een van onze belangrijkste taken om de zorg goed en betaalbaar te houden”, aldus Sluiter. “Coöperatie VGZ heeft een sterke marktpositie als zorgverzekeraar. Het verder uitbouwen van deze positie zie ik als een mooie uitdaging.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen