Kom kijken in het zorgchalet op De Kurenpolder.

Op zaterdag 25 augustus van 12:00 tot 16:00 uur houdt stichting zorgchalet weer een open dag in het zorgchalet op De Kurenpolder. Het is alweer bijna een jaar geleden dat stichting zorgchalet haar deuren opende van het unieke zorgchalet. Diverse gezinnen en reisorganisaties hebben van het 6-persoons vakantiechalet gebruik gemaakt. Wij mogen u zeggen dat iedereen zeer enthousiast over het zorgchalet en De Kurenpolder wat een 9,4 heeft gekregen van de ANWB.

De eerste boekingen voor 2013 komen alweer binnen wat voor de stichting hart verwarmend is, want wij willen dat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Wij bieden u een totaal concept met de mogelijkheid om gebruik te maken van extramurale zorg in het zorgchalet Dit kan geleverd worden door De Riethorst Stromenland. In het zorgchalet staan twee hoog- laagbedden met papegaai van Welzorg en een mobile tillift van Lopital uit Oisterwijk. De badkamer heeft een ligbad met douchebrancard, een aparte douche met een losse douchestoel en de toilet heeft beugels. De woonkamer is groot met een lekkere zithoek met uitzicht over het water en aparte eethoek. De keuken is van alle gemakken voorzien met vaatwasser, combioven, koel/vrieskast, gaskookplaat en veel opbergruimte. In het vakantiechalet komt u tot rust en kunt u genieten van uw welverdiende vakantie. Bekijk onze website voor meer informatie. www.zchalet.nl of www.stichtingzorgchalet.nl momenteel hebben wij voor september 20% korting.

Het zorgchalet staat vlakbij de efteling waar u een een heerlijke dag kan beleven.

Met de open dag is het helaas niet toegestaan om met de auto het park op te rijden. Deze kunt u gratis parkeren op de grote parkeerplaats nabij de receptie van De Kurenpolder. Bij de receptie kunt u een plattegrond verkrijgen en kunt u het park en het zorgchalet gratis gaan bezichtigen. Mocht het voor u erg lastig zijn om ongeveer 10 minuten te lopen/rijden (rolstoel) kunt u met stichting zorgchalet contact opnemen.

Wij zien u graag op de open dag. Als u op de open dag een boeking maakt krijgt u 10% korting op de huurprijs van het zorgchalet!

Recente artikelen