Enorme belangstelling voor ‘Het Grote Zorgdebat.’

Array

Er is overweldigende belangstelling voor ‘Het Grote Zorgdebat’ dat op 29 augustus wordt gehouden in congrescentrum Nieuwegein (NBC). Het debat is georganiseerd door 23 zorgpartijen. Er zijn inmiddels 1100 aanmeldingen. Zo’n 150 belangstellenden staan daardoor op een wachtlijst. Tijdens het debat zullen de woordvoerders van negen politieke partijen met elkaar debatteren over vier stellingen. Het debat wordt geleid door het Nederlands Debat Instituut (NDI).

De politieke woordvoerders die over de stellingen met elkaar in debat gaan zijn Anne Mulder (VVD), Lea Bouwmeester (PvdA), Fleur Agema (PVV),
Hanke Bruins Slot (CDA), Henk van Gerven (SP), Pia Dijkstra (D66), Linda Voortman (GroenLinks), Joel Voordewind (ChristenUnie) en Elbert Dijkgraaf (SGP).

Van Het Grote Zorgdebat wordt een videoregistratie gemaakt. Deze registratie wordt voor (journalistieke) organisaties gratis via internet als videostream beschikbaar gesteld.

Mochten (journalistieke) partijen achteraf gebruik willen maken van fragmenten uit Het Grote Zorgdebat dan is hiervoor toestemming nodig. Alle auteursrechten van de video registratie en de videostream zijn volledig voorbehouden aan de 23 organiserende partijen. Hiervoor wordt een kostendekkende vergoeding gevraagd.

De organiserende partijen zijn: V&VN, Actiz, PlatformVG, de LHV, BTN, de KNMG, De Orde van Medisch Specialisten, de NFU, de NVZ, de CG-Raad, Zorgverzekeraars Nederland, de NPCF, GGD Nederland, VGN en SGF.
Ontvangst om 15:00. Het debat duurt van 16:00 uur tot 18:00 uur. Daarna is er een netwerkborrel. Voor journalisten is er gelegenheid in een aparte persruimte te praten met deelnemende politici en bestuurders van de organiserende partijen.

bron: ANP Pers Support

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen