GGD start met inzet social media voor jongeren

Array

Vanaf vandaag, 23 augustus, start GGD Gelderland Midden met de inzet van Twitter en Facebook voor jongeren. Deze worden speciaal ingezet om jongeren voor te lichten op het gebied van gezondheid.

Vanaf nu zal de GGD de jongeren dagelijks voorzien van tips op het gebied van opgroeien, alcohol, drugs, seks en andere gezondheidszaken. Ook hebben jongeren hier de gelegenheid om vragen te stellen, die zo nodig kunnen worden beantwoord door een jeugdarts of -verpleegkundige.

Met de inzet van social media hoopt GGD Gelderland Midden informatie voor jongeren over gezondheid op een gemakkelijke manier te kunnen aanbieden. Daarnaast stelt het de jongeren in de gelegenheid op een laagdrempelige manier antwoord te krijgen op gezondheidsvragen. Facebookpagina: www.facebook.com/GgdJongerenGelderland Twitteraccount: https://twitter.com/GGDGM_jongeren

bron: Hulpverlening Gelderland Midden

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen