Burgemeesters nemen revanche voor goed doel op het hoofdveld van MVV Maastricht

Array
Dit is een origineel bericht van Leprastichting

Vrijdagmiddag 31 augustus speelt het Nederlands Burgemeesterselftal (NBE) om 15.15 uur op het hoofdveld van Voetbalstadion De Geusselt van MVV Maastricht een voetbalwedstrijd ten bate van de Leprastichting.

Na afloop van deze wedstrijd zal de sponsor van het Burgemeesters Elftal, Circle Software uit Eindhoven, een cheque overhandigen aan zowel Jan van Berkel, directeur van de Leprastichting als aan Paul Rinkens van MVV t.b.v. een Sport Video Analyse Systeem. Dit zal plaatsvinden onder het toeziend oog van gouverneur Theo Bovens van de Provincie Limburg en burgemeester Onno Hoes van Maastricht.

Het burgemeesterselftal, dat officieel staat ingeschreven bij de KNVB, speelt circa acht wedstrijden per jaar ten bate van de Leprastichting. In de ruim negentien jaar van zijn bestaan is nu ruim 440.000 Euro bijeengebracht. Het elftal van Circle Software bestaat uit een enthousiaste combinatie van relaties en medewerkers.

Voor het burgemeesterselftal treden zondag o.a. Jos Heijmans (Weert), Erik van Heijningen (Middelburg), Henk Heijman (Oost Gelre), Huub van der Meer (Oostflakkee), John Cardinaal (Weert) en Hubert Vos (Nuth), aan. De burgemeesters worden gecoached door de heer J.A. Leegwater (oud-burgemeester Scheemda).

bron: ANP Pers Support
Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen