avondcursus hiv in het Instituut voor Tropische Geneeskunde-Belgie

Array

In oktober 2012 start de 16de editie van de avondcursus in het . De opleiding blijft na al die jaren een groot succes. Blijkbaar is er een blijvende vraag naar vorming over hiv, soa en aids. De opleiding is zeer multidisciplinair opgevat en snijdt alle aspecten van hiv-opvang in Belgie aan, zoals u kunt zien op de affiche in bijlage. Onderzoek toont aan dat artsen en verpleegkundigen hun informatie nog het meest uit de algemene media halen. Vandaar de vraag om aandacht te besteden aan het initiatief.

Op  www.itg.be/cursushivaids/ vindt u het uitgebreide programma. Als een van de onderwerpen u interesseert en u graag een interview zou willen met een spreker, eventueel aangevuld met andere experts of ervaringsdeskundigen in het domein in kwestie, geef dan gerust een seintje. Idem als u met een van de organisatoren van de een stand van zaken over hiv en aids vandaag wil opmaken.

Uiteraard bent u zelf ook welkom op een of alle avonden. De sprekers mikken in eerste instantie op mensen die beroepshalve dragers van het hiv-virus en hun omgeving moeten begeleiden, maar een geïnteresseerde leek kan zeker volgen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen