Koninklijke Marechaussee bezoekt Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

Array

De kinderen van het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG kunnen woensdag 5 september een echt pantserrupsvoertuig, motor of motorboot van de Koninklijke Marechaussee bekijken. Die dag komt de Koninklijke Marechaussee bij de kinderafdeling op bezoek. Het doel van de middag is om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen en hen even af te leiden van hun ziekte en ziek zijn.

De kinderen kunnen alle voertuigen van de Koninklijke Marechaussee bekijken. Er zijn verschillende motoren te zien, een biker, een striping voertuig, maar ook een segway. Buiten staat een groot pantserrupsvoertuig tank opgesteld, die ook door de kinderen te bekijken is. Ook zijn er die middag enkele demonstraties. Zo laat o.a. een hondenbegeleider zien wat hij doet.

Het bezoek van de Koninklijke Marechaussee op woensdag 5 september begint om 13.00 uur.

bron: UMCG

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen